Kauppapolitiikka: Täällä EU-tähtien alla

Uuden Kauppapolitiikka-lehden teemana on vaalien vaikutus kauppapolitiikan merkittäviin ratkaisuihin niin EU:ssa kuin USA:ssakin.

Vuoden 2024 ensimmäisessä Kauppapolitiikassa katsotaan aikaan EU-vaalien jälkeen. Yksi isoista päätöksistä on suhtautuminen valtiontukiin, jotka vaikuttavat niin yritysten, valtioiden kuin koko unioninkin kilpailukykyyn. Suomalaisten into hakea EU-virkoihin on myös hiipunut. Vaimeneeko suomalaisten ääni EU:ssa tulevaisuudessa?

Lähikuvassa-haastattelussa on politiikan grand old man, ministeri Jaakko Iloniemi. Hän katsoo maailmaan pitkällä sihdillä ja muistuttaa, että maailmalla tapahtuu tälläkin hetkellä myös hyviä asioita.

Lisäksi pureudumme uudessa lehdessä Yhdysvaltojen tuleviin presidentinvaaleihin ja siihen, miten ne vaikuttavat maan kauppapolitiikkaan jo nyt. Analysoimme myös viennin pitkään jatkunutta huonoa kehitystä ja sitä, miksi Suomi on jäänyt vauhdista. Uudessa lehdessä asiaa myös ilmastomarkkinoista

Lue myös, miten rock ’n roll ja WTO liittyvät toisiinsa!

Lue jutut verkossa

Nämä ja muut jutut löydät jo Kauppapolitiikan verkkosivuilta(Linkki toiselle web-sivustolle.), uusin lehti tilaajilla torstaina 28.3.2024.

Kauppapolitiikan löydät myös sosiaalisen median kanavista:

Lisätietoa: