Merikasarmi, PL 176, 00023 Valtioneuvosto
Vaihde: 0295 16001
Kaikki yhteystiedot

Kehitysyhteistyön rahoituskohteet

Näillä sivuilla voit tutustua ohjelmiin ja hankkeisiin, joita rahoitetaan Suomen kehitysyhteistyömäärärahoin. Rahoitustietojen avulla voit seurata, miten ja mihin Suomen kehitysyhteistyövaroja käytetään.

Kehitysyhteistyön rahoituskohteet. Haiti. Kuva: UN Photo/Logan AbassiRahoituskohdetietojen julkaisu lisää kehitysyhteistyöhallinnon läpinäkyvyyttä ja tietoa siitä, mihin ja miten Suomen kehitysyhteistyövaroja käytetään. Koululaiset osallistuivat puidenistutustöihin Haitissa 2011. Kuva: UN Photo/Logan AbassiCC BY-NC-ND 2.0

Kun tietystä hankkeesta tai ohjelmasta tehdään rahoituspäätös, tieto julkistetaan näillä verkkosivuilla. Sivuilla näkyvät vuodesta 2012 alkaen tehdyt rahoituspäätökset.

Rahoituspäätöksen jälkeen hankkeen tai ohjelman käytännön toteutus käynnistyy. Hankkeilla on tietty kesto, ja ne voivat olla osa laajempaa ohjelmaa. Ohjelma taas voi sisältää useita hankkeita, jotka edistävät ohjelman tavoitteita. Rahoituskohteiden tiedot pysyvät sivuilla vuoden niiden rahoituksen päättymisen jälkeen.

Rahoituskohteista on nähtävissä muun muassa kuvaus, kohdemaa, tavoitteet, toimiala, tuen tyyppi, hankkeen verkkosivujen osoite, erityinen kohderyhmä sekä rahoituspäätöksen päivämäärä ja summa. Kaikista rahoituskohteista ei ole saatavilla kaikkia tietoja.

Rahoituskohdetiedoissa on myös sähköpostiosoite lisätietojen hankkimista varten.

Alla näet uusimmat rahoituskohteet. Voit tutustua rahoituskohteisiin myös kohdemaan, kohdealueen, tavoitteiden, toimialan, tuen tyypin tai erityisen kohderyhmän perusteella vasemmalla olevasta valikosta.

Rahoitustietojen julkaisulla lisätään Suomen kehitysyhteistyöhallinnon läpinäkyvyyttä.

Lukuohjeesta saat lisätietoa rahoituskohdetietojen luokitteluista.

Tämä dokumentti

Päivitetty 16.2.2016

Takaisin ylös