Merikasarmi, PL 176, 00023 Valtioneuvosto
puh: 0295 350 000
Kaikki yhteystiedot | Saapumisohjeet
USA EU TTIP Handshake

EU:n ja Yhdysvaltojen kauppasopimusneuvottelut

Neuvottelut kunnianhimoisesta kauppa- ja investointikumppanuussopimuksesta (TTIP) alkoivat kesällä 2013. Suomi kiinnittää erityistä huomiota neuvotteluprosessin avoimuuteen. Lue lisää »
CBSS Finnish Presidency 2013-2014

Puhdas, turvallinen ja älykäs Itämeri

Suomi toimii Itämeren valtioiden neuvoston puheenjohtajana 2013–14. Teemana on "Puhdas, turvallinen ja älykäs Itämeri". Lue lisää »
Kuva: PolandMFA

Maailman uudet kehitystavoitteet

YK:n jäsenvaltiot sitoutuivat vuosituhannen alussa kehitystavoitteisiin, jotka tulisi saavuttaa vuoteen 2015 mennessä. Nyt neuvotellaan maailman uusista kehitystavoitteista. Lue lisää >>
Lue ennen matkaasi kohdemaan matkustustiedote. Voit tilata sen myös tekstiviestinä kännykkääsi. Muista tehdä matkustusilmoitus ja ottaa kattava matkavakuutus.

Lähdössä matkalle?

Lue ennen matkaasi kohdemaan matkustustiedote. Voit tilata sen myös tekstiviestinä kännykkääsi. Muista tehdä matkustusilmoitus ja ottaa kattava matkavakuutus. Lue lisää »

Pekka Haavisto. Kuva: Eero Kuosmanen

Ministeri Haavisto globaalin kehityskumppanuuden ministerikokoukseen Meksikoon

Meksiko isännöi 15.–16. huhtikuuta kehityspolitiikan korkean tason kokousta, johon odotetaan yli 1 300:aa kehityspolitiikan ja -yhteistyön ammattilaista ja päätöksentekijää. Suomen valtuuskuntaa johtaa kehitysministeri Pekka Haavisto.

Lue lisää

Markku Keinänen ja Alexander Stubb. Kuva: Eero Kuosmanan

EU:n ja Yhdysvaltojen välisiä kauppaneuvotteluja koskeva kuulemistilaisuus

Ulkoministeriö järjesti EU:n ja Yhdysvaltojen välisiä kauppaneuvotteluja koskevan kolmannen kuulemistilaisuuden 16. huhtikuuta. Tilaisuudessa käytiin läpi ajankohtainen tilanne sekä keskusteltiin alustusten pohjalta. Ministeri Stubb antoi katsauksen edellisen viikon Washingtonin matkan kokemuksiin.

Lue lisää

Takaisin ylös