Merikasarmi, PL 176, 00023 Valtioneuvosto
puh: 0295 350 000
Kaikki yhteystiedot | Saapumisohjeet
USA EU TTIP Handshake

EU:n ja Yhdysvaltojen kauppasopimusneuvottelut

Neuvottelut kunnianhimoisesta kauppa- ja investointikumppanuussopimuksesta (TTIP) alkoivat kesällä 2013. Suomi kiinnittää erityistä huomiota neuvotteluprosessin avoimuuteen. Lue lisää »
Barentsin alueen kartta

Vakautta ja kestävää kehitystä Barentsin alueelle

Suomen puheenjohtajuus Barentsin euroarktisessa neuvostossa 2013-2015: kohti dynaamista, osallistavaa ja kestävää alueellista kehitystä. Lue lisää »
Kuvarulla_avoimuus

Avoimuus osa vastuullista kehitysyhteistyötä

Vastuullinen kehitysyhteistyö edellyttää avointa tiedon jakamista. Avoimuus vähentää varojen väärinkäytön mahdollisuutta ja vahvistaa hyvää hallintoa. Lue lisää >>
Lue ennen matkaasi kohdemaan matkustustiedote. Voit tilata sen myös tekstiviestinä kännykkääsi. Muista tehdä matkustusilmoitus ja ottaa kattava matkavakuutus.

Lähdössä matkalle?

Lue ennen matkaasi kohdemaan matkustustiedote. Voit tilata sen myös tekstiviestinä kännykkääsi. Muista tehdä matkustusilmoitus ja ottaa kattava matkavakuutus. Lue lisää »

Jäänmurtaja Sampo

Tulevaisuuskatsaus: Mikä on Suomen asema monimutkaistuvassa maailmassa?

Ulkoministeriön tuore tulevaisuuskatsaus kertoo ulkoasiainhallinnon näkemyksen siitä, millaisia muutoksia Suomi lähivuosina kohtaa ja millaisella ulkopolitiikalla Suomi voi tässä muuttuvassa toimintaympäristössä menestyä.

Lue lisää

EU-maiden liput

EU:n Venäjä-pakotteet laajenivat – muutosten pääsisältö

Euroopan unioni on laajentanut Venäjään kohdistuvia pakotteitaan Ukrainan-tilanteen johdosta. Lue laajennusten pääsisältö.

Lue lisää

Takaisin ylös