Merikasarmi, PL 176, 00023 Valtioneuvosto
puh: 0295 16001
Kaikki yhteystiedot | Saapumisohjeet
Uutiset, 26.1.2017

Kesäduuniin ulkoasiainministeriöön

Ulkoasiainministeriö palkkaa kesätyöntekijöitä sihteerin/assistentin tehtäviin kahdeksi kuukaudeksi ajalla 15.5. – 31.8.2017.

Hakuaika on 1.-14.2.2017. Tehtävää haetaan sähköisesti valtiolle.fi -sivuilla  / avoimet työpaikat.  Tämä tehtävän työavain on 24-8-2017. Kirjaudu sisään työnhakijana ja luo Aditro Recruit -tili.

Hakijalta odotetaan toimistotehtävien tuntemusta, atk-taitoja, hyvää suomen ja englannin kielen sekä tyydyttävää ruotsin kielen taitoa, ylioppilastutkintoa ja Suomen kansalaisuutta. Aikaisempi työkokemus katsotaan eduksi. Hakijoilta odotetaan käynnissä olevia ammattikorkeakoulu- tai yliopisto-opintoja.

Kesätyöntekijät sijoittuvat ministeriön eri osastoille pääsääntöisesti johdon tai yksikön sihteerin/assistentin tehtäviin, joissa hoidetaan puhelin- ja postiliikennettä, kalenterin ylläpitoa, yksikön asiakirjaliikennettä, kokous- ja matkajärjestelyjä, matka-asioita ja tiedonhakuja.

Hakemuksessa pyydetään esittämään ajanjakso, jolloin on valmis työskentelemään. Palvelussuhteen ehdot ovat valtion yleisen virkaehtosopimuksen mukaiset. Palkka on 1482 euroa/kk.

Turvallisuusselvitys: kesätyöntekijöiksi ehdolla olevista hakijoista voidaan tehdä perusmuotoinen turvallisuusselvitys (laki turvallisuusselvityksistä 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa: www.poliisi.fi/supo.

Suuren hakijamäärän vuoksi otamme yhteyttä ainoastaan haastatteluun valittuihin huhtikuun loppuun mennessä.

Tässä palvelussa myös

Muualla verkossa

Päivitetty 26.1.2017

Takaisin ylös