Merikasarmi, PL 176, 00023 Valtioneuvosto
Vaihde: 0295 16001
Kaikki yhteystiedot
Uutiset, 8.4.2016

Uudet edustustonpäälliköt Bangkokiin, Pretoriaan ja Pietariin

Tasavallan presidentti on esittelyssään perjantaina 8. huhtikuuta määrännyt seuraavat uudet edustustojen päälliköt 1.9.2016 lukien.

Satu Suikkari-Kleven

Ulkoasiainneuvos Satu Suikkari-Klevenin Bangkokissa olevan suurlähetystön päällikön tehtävään.

Tällä hetkellä Suikkari-Kleven toimii kansainvälisen oikeuden yksikön päällikkönä ulkoministeriön oikeuspalvelussa. Aikaisemmin hän on työskennellyt mm. poliittisella osastolla YK:n turvallisuusneuvostotiimin vetäjänä sekä ihmisoikeuspolitiikan yksikössä.

Suomen edustustoissa hän on palvellut Oslon suurlähetystössä ja YK-edustustossa New Yorkissa. Lisäksi Suikkari-Kleven on työskennellyt mm. Euroopan neuvoston ihmisoikeuskomissaarin toimistossa Strasbourgissa sekä YK:n pakolaisjärjestössä UNHCR:ssä Genevessä ja Afganistanin toimistossa.

Ulkoministeriön palvelukseen Suikkari-Kleven on tullut vuonna 1998.

Kari Alanko

Ulkoasiainneuvos Kari Alangon Pretoriassa olevan suurlähetystön päällikön tehtävään. Alanko siirtyy Pretoriaan Afrikan- ja Lähi-idän osaston apulaisosastopäällikkön tehtävästä.

Hän on aikaisemmin työskennellyt mm. Suomen Maputon-sekä Hanoin-suurlähettiläänä ja Eteläisen Afrikan yksikön päällikkönä.

Ulkoministeriön palvelukseen Alanko on tullut vuonna 1985.

Marja Liivala

Ulkoasiainneuvos Marja Liivalan Pietarissa olevan pääkonsulaatin päällikön tehtävään. Tehtävään Liivala siirtyy itäosaston Venäjän yksikön päällikön tehtävästä.

Aikaisemmin Liivala on työskennellyt useissa eri tehtävissä itäosastolla sekä ministerineuvoksena Suomen Moskovan-suurlähetystössä.

Ministeriön palvelukseen hän on tullut vuonna 1997.

Lisätietoja: henkilöstöjohtaja Vesa Lehtonen, puh. 0295 351 439.

Tämä dokumentti

Päivitetty 8.4.2016

Takaisin ylös