Merikasarmi, PL 176, 00023 Valtioneuvosto
puh: 0295 350 000
Kaikki yhteystiedot | Saapumisohjeet
USA EU TTIP Handshake

EU:n ja Yhdysvaltojen kauppasopimusneuvottelut

Neuvottelut kunnianhimoisesta kauppa- ja investointikumppanuussopimuksesta (TTIP) alkoivat kesällä 2013. Suomi kiinnittää erityistä huomiota neuvotteluprosessin avoimuuteen. Lue lisää »
Barentsin alueen kartta

Vakautta ja kestävää kehitystä Barentsin alueelle

Suomen puheenjohtajuus Barentsin euroarktisessa neuvostossa 2013-2015: kohti dynaamista, osallistavaa ja kestävää alueellista kehitystä. Lue lisää »
Kuvarulla_avoimuus

Avoimuus osa vastuullista kehitysyhteistyötä

Vastuullinen kehitysyhteistyö edellyttää avointa tiedon jakamista. Avoimuus vähentää varojen väärinkäytön mahdollisuutta ja vahvistaa hyvää hallintoa. Lue lisää >>
Lue ennen matkaasi kohdemaan matkustustiedote. Voit tilata sen myös tekstiviestinä kännykkääsi. Muista tehdä matkustusilmoitus ja ottaa kattava matkavakuutus.

Lähdössä matkalle?

Lue ennen matkaasi kohdemaan matkustustiedote. Voit tilata sen myös tekstiviestinä kännykkääsi. Muista tehdä matkustusilmoitus ja ottaa kattava matkavakuutus. Lue lisää »

Kuva: Eero Kuosmanen

Ulkoministeriö Porin SuomiAreenassa – kolme ministeriä, globaali kesäkoulu ja rap-artisti Signmark

Ulkoministeriö osallistuu monin tavoin 16.–18. heinäkuuta SuomiAreenaan Porissa. Ulkoministeriön järjestämässä ajankohtaiskeskustelussa 16. heinäkuuta Suomen ulkopolitiikan uusiin haasteisiin vastaavat kaikki kolme ulkoministeriön ministeriä. Ulkoministeriön globaali kesäkoulu kokoaa samana päivänä yli sata nuorta pohtimaan ratkaisuja ilmastonmuutokseen ja kansainvälisiin konflikteihin. Rap-artisti ja ulkoministeriön vammaisten oikeuksien erityisedustaja Signmark avaa tilaisuudet esityksellään.

Lue lisää

Suomalaisten suhtautuminen kehitysyhteistyöhön on pysynyt myönteisenä: 82 prosenttia kansalaisista pitää kehitysyhteistyötä erittäin tai melko tärkeänä. ”On hienoa, että suomalaiset näkevät kehitysyhteistyön merkityksen. Samalla on vastattava kansalaisten tiedontarpeeseen: tutkimus osoittaa, että tietoa kaivataan lisää työn tuloksista ja määrärahojen käytöstä”, kehitysministeri Pekka Haavisto sanoo. Kuva: Hanna Öunap

Kehitysyhteistyön vahva kannatus jatkuu

Suomalaisten suhtautuminen kehitysyhteistyöhön on pysynyt myönteisenä: 82 prosenttia kansalaisista pitää kehitysyhteistyötä erittäin tai melko tärkeänä. ”On hienoa, että suomalaiset näkevät kehitysyhteistyön merkityksen. Samalla on vastattava kansalaisten tiedontarpeeseen: tutkimus osoittaa, että tietoa kaivataan lisää työn tuloksista ja määrärahojen käytöstä”, kehitysministeri Pekka Haavisto sanoo.

Lue lisää

Takaisin ylös