Merikasarmi, PL 176, 00023 Valtioneuvosto
Vaihde: 0295 16001
Kaikki yhteystiedot
Uutiset, 17.1.2018

Kesäduuniin ulkoministeriöön

Ulkoministeriö palkkaa kesätyöntekijöitä sihteerin tai assistentin tehtäviin kahdeksi kuukaudeksi ajalla 14.5.–31.8.2018

Hakuaika on 1.–14.2.2018. Tehtävää haetaan sähköisesti valtiolle.fi -sivuilla  / avoimet työpaikat.  Tämän tehtävän työavain on 24-3-2018. Kirjaudu sisään työnhakijana ja luo Aditro Recruit -tili.

Hakijalta odotetaan toimistotehtävien tuntemusta, atk-taitoja, hyvää suomen ja englannin kielen sekä tyydyttävää ruotsin kielen taitoa, ylioppilastutkintoa ja Suomen kansalaisuutta. Aikaisempi työkokemus katsotaan eduksi. Hakijoilta odotetaan käynnissä olevia, vähintään toisen vuoden ammattikorkeakoulu- tai yliopisto-opintoja.

Kesätyöntekijät sijoittuvat ministeriön eri osastoille pääsääntöisesti johdon tai yksikön sihteerin/assistentin tehtäviin, joissa hoidetaan puhelin- ja postiliikennettä, kalenterin ylläpitoa, yksikön asiakirjaliikennettä, kokous- ja matkajärjestelyjä, matka-asioita ja tiedonhakuja.

Hakemuksessa pyydetään esittämään ajanjakso, jolloin on valmis työskentelemään. Palvelussuhteen ehdot ovat valtion yleisen virkaehtosopimuksen mukaiset. Palkka on 1 482 euroa/kk.

Turvallisuusselvitys: kesätyöntekijöiksi ehdolla olevista hakijoista voidaan tehdä perusmuotoinen turvallisuusselvitys (laki turvallisuusselvityksistä 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa: www.poliisi.fi/supo

Suuren hakijamäärän vuoksi otamme yhteyttä ainoastaan haastatteluun valittuihin huhtikuun loppuun mennessä.

Tämä dokumentti

Päivitetty 15.2.2018

Takaisin ylös