Merikasarmi, PL 176, 00023 Valtioneuvosto
puh: 0295 350 000
Kaikki yhteystiedot | Saapumisohjeet
Matkailu avartaa, mutta aina reissu ei kuitenkaan suju suunnitelmien mukaan. Joskus voi tulla turvaton olo ja luonnonilmiötkin voivat yllättää. Toisinaan taas huoli on turhaa ja yllätys on myönteinen.

Yllättikö maailma sinutkin?

Jaa omat matkakokemuksesi – ikävät ja hauskat yllätykset – ulkoministeriön uudessa Maailma yllättää -karttapalvelussa. Lue lisää »

Kuvarulla_avoimuus

Avoimuus osa vastuullista kehitysyhteistyötä

Vastuullinen kehitysyhteistyö edellyttää avointa tiedon jakamista. Avoimuus vähentää varojen väärinkäytön mahdollisuutta ja vahvistaa hyvää hallintoa. Lue lisää >>
Uusi Kauppapolitiikka.fi

Tervetuloa kauppapolitiikan maailmaan!

Tutustu Kauppapolitiikan uuteen verkkosivustoon. Tilaa myös maksuton lehti ja uutiskirje. Lue lisää »
Barentsin alueen kartta

Vakautta ja kestävää kehitystä Barentsin alueelle

Suomen puheenjohtajuus Barentsin euroarktisessa neuvostossa 2013-2015: kohti dynaamista, osallistavaa ja kestävää alueellista kehitystä. Lue lisää »
Alivaltiosihteeri Matti Anttonen. Kuva: Hanna Oksanen / Turun yliopisto

Alivaltiosihteeri Matti Anttonen on Turun yliopiston Vuoden alumni

Vuoden alumni -tunnustus myönnetään vuosittain Turun yliopiston kasvatille, joka on toiminnallaan edistänyt yliopiston ja suomalaisen yhteiskunnan menestystä.

Lue lisää

Suomalaiset rauhanturvaajat jalkapartiossa sinisellä linjalla Libanonin ja Israelin välillä. Kuva Puolustusvoimat , Markus Malila 13.10.2012.

Konfliktien muuttuva luonne vaatii rauhanturvan uudelleenarviointia

Tulevaisuuden keskeiset turvallisuushaasteet liittyvät lisääntyviin ja intensiivisempiin valtakonflikteihin sekä valtioiden sisäisiin konflikteihin, kuten piratismiin, järjestäytyneeseen rikollisuuteen ja jihadismiin.

Lue lisää

Takaisin ylös