Merikasarmi, PL 176, 00023 Valtioneuvosto
puh: 0295 350 000
Kaikki yhteystiedot | Saapumisohjeet
Matkailu avartaa, mutta aina reissu ei kuitenkaan suju suunnitelmien mukaan. Joskus voi tulla turvaton olo ja luonnonilmiötkin voivat yllättää. Toisinaan taas huoli on turhaa ja yllätys on myönteinen.

Yllättikö maailma sinutkin?

Jaa omat matkakokemuksesi – ikävät ja hauskat yllätykset – ulkoministeriön uudessa Maailma yllättää -karttapalvelussa. Lue lisää »

Kuvarulla_avoimuus

Avoimuus osa vastuullista kehitysyhteistyötä

Vastuullinen kehitysyhteistyö edellyttää avointa tiedon jakamista. Avoimuus vähentää varojen väärinkäytön mahdollisuutta ja vahvistaa hyvää hallintoa. Lue lisää >>
Uusi Kauppapolitiikka.fi

Tervetuloa kauppapolitiikan maailmaan!

Tutustu Kauppapolitiikan uuteen verkkosivustoon. Tilaa myös maksuton lehti ja uutiskirje. Lue lisää »
Barentsin alueen kartta

Vakautta ja kestävää kehitystä Barentsin alueelle

Suomen puheenjohtajuus Barentsin euroarktisessa neuvostossa 2013-2015: kohti dynaamista, osallistavaa ja kestävää alueellista kehitystä. Lue lisää »
Suomi yrittää houkutella lisää kiinalaisturisteja Suomeen. Kuva: Sami Paju, Flickr, by-nc-nd/2.0. https://www.flickr.com/photos/samipaju/14235666346/.

Uudet viisumikeskukset vauhdittamaan kiinalaisten matkailua Suomeen

Kiinalaisten matkailu Eurooppaan kasvaa. Suomi nopeuttaa viisumipalvelujaan avaamalla viisumikeskukset Pekingiin ja Shanghaihin toukokuussa.

Lue lisää

YK 70 vuotta

Rekrytointitapahtuma YK-urasta kiinnostuneille

Onko sinulla yli viisi vuotta työkokemusta ja olet kiinnostunut urasta YK:ssa? Cimon infotilaisuudessa 28.5. työstä kertovat Unfpan ja UN Womenin henkilöstöpäälliköt.

Lue lisää

Takaisin ylös